TITIPAN CIKGU NORLIZA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Saya hanyalah seorang hamba Allah swt yang sering melakukan kesilapan, tetapi sangat bersungguh membangunkan blog ini untuk mengumpul pelbagai koleksi bahan kegunaan diri saya sendiri dan Perkongsian Ilmu sahaja.

Mohon jutaan kemaafan jika kandungan dalam blog ini tidak lengkap, tidak memenuhi kehendak pengguna, menyukarkan serta merugikan sesiapa sehingga mengalami gangguan emosi.

Walaubagaimanapun, bahan di sini ada yang percuma serta dan ada juga yang berbayar kerana ia juga melibatkan kos-kos seperti kos upah, bil elektrik, telefon dan internet. Mohon dihalalkan dan doakan saya sihat sejahtera agar dapat menyumbang bahan yang berkualiti dan boleh dikongsikan bersama.


Pastikan kita mendapatkan keberkatan ilmu dan tidak dipersoalkan di hadapan Allah di Padang Mahsyar nanti.

Hubungi saya melalui email sahaja.
norliza.jais@yes.my

October 16, 2017

RANCANGAN PENGAJARAN TAHUNAN 2018

Assalamualaikum dan Salam sejahtera.

Setiap tahun saya akan membina RPT  untuk mata pelajaran KHB dan RBT dengan mengenakan sedikit upah penyediaan. Saya rasa agak kecewa dengan sikap "INDIVIDU"  yang mendapatkan RPT dari saya, telah  mengubahsuai kepada namanya lalu memuatnaik ke telegram / whatsapp.

Namun begitu, saya sentiasa menemaskini RPT ini untuk memudahkan tugas cikgu dan saya yakin "INDIVIDU" ini akan mengulangi tabiatnya.

Untuk pengetahuan rakan pengunjung blog, hasil upah penyediaan ini saya telah gunakan untuk membeli bahan bantu mengajar seperti projektor LCD, hadiah-hadiah kepada murid, serta pelbagai lagi bahan seperti fotostat modul pembelajaran.

Terima kasih atas semua sumbangan.

***

Berikut ialah senarai Rancangan Pengajaran Tahunan (RPT) bagi mata pelajaran KHB / RBT tahun 2018 yang telah dilengkapkan dengan catatan perlaksanaan PBS (PPPM)/ DSKP yang berwarna-warni. RPT ini dalam msword 97-2003 dan boleh edit mengikut kesesuaian. 


KLIK PADA LINK DI BAWAH : (UNTUK PREVIEW SAHAJA, UNTUK MAKLUMAN, SAYA TELAH SET SUPAYA TIADA CETAKAN ATAU MUAT TURUN)

1. RBT TING 1 2018

2RBT TING 2 2018


3. KHB-KT TING 3 2018
4. KHB-ERT TING 3 2018
5. KHB-PN TING 3 2018
6. KHB-PK TING 3 2018


Jika ada yang berminat untuk mendapatkan RPT ini, silalah penuhi maklumat dibawah. Kos upah penyediaan bahan ini ialah RM5.00 setiap satu. (Email kepada : norliza.jais@yes.my)

1. NAMA :
2. ALAMAT EMAIL YANG AKTIF DAN BETUL :
3. NYATAKAN PILIHAN RPT :
4. BUKTI BAYARAN UPAH PENYEDIAAN RPT 2018 (RM5/satu): (GAMBAR/MASA/DLL)
   maybank : 5120 5350 2615

MOGA KITA SAMA-SAMA MENDAPAT MANFAAT - TERIMA KASIH


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...